Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Το συνεργείο αυτοκινήτων μας λειτουργεί από το 1990. Tο 1998 ιδρύεται επίσημα η εταιρία «Τελωνιάτης Θεόδωρος & ΣΙΑ Ο.Ε.»,  με σκοπό να εξυπηρετεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους πελάτες μας.

Ο ιδιοκτήτης του συνεργείου των Peugeot και Citroën, κ. Θεόδωρος Τελωνιάτης ωστόσο, δεν επαναπαύεται στην επιτυχημένη μέχρι σήμερα λειτουργία του και προσπαθεί συνεχώς να αναβαθμίζει τις ήδη ποιοτικές παροχές του.

Το συνεργείο αυτοκινήτων «Τελωνιάτης Θεόδωρος & ΣΙΑ Ο.Ε.» είναι πλήρως εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα διάγνωσης και επισκευής, ακολουθώντας τους γοργούς ρυθμούς εξέλιξης της αυτοκινητοβιομηχανίας και φιλοξενείται σε άρτια δομημένες εγκαταστάσεις στην Αερ. Γιανναρέλλη 88.

Επίσης διαθέτει άριστη τεχνική υποδομή που αποτελείται από πλήρη μηχανοργάνωση με δίκτυο ηλεκτρονικών υπολογιστών και λογισμικό με τις πιο σύγχρονες και ευέλικτες μηχανολογικές εφαρμογές. Με αυτόν τον τρόπο παρέχει την δυνατότητα ιστορικού συντήρησης του αυτοκινήτου σας διατηρώντας αρχείο επισκευών, ώστε ανά πάσα στιγμή να ξέρετε τι χρειάζεται το αυτοκίνητό σας.

Το προσωπικό του συνεργείου ενημερώνεται συνεχώς με σεμινάρια στη νέα τεχνολογία των αυτοκινήτων και των μηχανημάτων διάγνωσης και επισκευής, και είναι έτοιμο να ανταποκριθεί ακόμα και στα πιο δύσκολα προβλήματα του αυτοκινήτου σας, ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

«Παρέχουμε πάντα στους πελάτες μας υπηρεσίες που αντικατοπτρίζουν το κύρος και το σεβασμό που το όνομά μας έχει κατακτήσει στην τοπική αγορά.

Η ποιότητα, η ευθύνη και η φροντίδα είναι παράγοντες που χαρακτηρίζουν όλες τις υπηρεσίες μας», σημειώνουν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι του συνεργείου.

Εμπιστευθείτε το αυτοκίνητό σας σε έμπειρα χέρια…

Εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν βρείτε τις πληροφορίες που αναζητάτε στο site μας, μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας και θα είμαστε ευτυχείς να λύσουμε τις απορίες σας.